5 Arme complexe ca sa te simti ușoara, libera, fericita | Sublima

Blog

Navigand printre mii și mii de diete și sfaturi legate de slabit, de unde mai știm care este calea cea mai buna  catre un corp sanatos și armonios?

  1. Un scop tangibil

Pentru inceput trebuie sa acceptam ideea ca nu toate femeile au corpuri identice. Fiecare are particularitatile sale şi fiecare corp poate fi frumos, atata timp cat il cunoaştem şi aşteptarile noastre sunt centrate in jurul lui. Particularitatile fizice nu pot fi schimbate de nicio dieta sau program de exercitii fizice ci, dimpotriva, noi spunem ca trebuie evidentiate şi puse in valoare.

  1. Armonizarea mintii și a corpului

In momentul in care reuşim sa atingem acest echilibru, rezultatele vor fi uşor de atins. Cautati adanc in mintea şi in sufletul dumneavoastra și aflati ce va definește. Vreti sa prezentati imaginea unei persoane slabe dar obosite, cu tenul cenuşiu şi mereu nervoase? Sau imaginea unei persoane increzatoare, radioase, cu un corp armonios şi echilibrat?

  1. Uita cuvantul ”dieta”

Este un cuvant restrictiv care induce ideea de a renunta la anumite lucruri care ne fac placere. Nu este nevoie de programe drastice de slabire in cazul celor mai multe femei.

Haideti sa incercam sa reducem cu 20% – 30% cantitatea de alimente consumata la fiecare masa şi sa ne stabilim un program de alimentatie bazat pe trei mese principale şi doua gustari intre mese.

Haideti sa ne mobilizam pentru a face mişcare mai des. Nu vorbim de antrenamente fizice zilnice, ci de minim o jumatate de ora, o ora de mers alert in fiecare zi. Şi repetam: in fiecare zi, pentru ca este esentiala constanta in obtinerea rezultatelor.

  1. Multa apa și vitamine din natura

Apa este esentiala pentru buna functionare a organismului şi pentru pierderea in greutate.  Nu  va „agatati” de retentia de apa, deoarece o cantitate mai mare de apa consumata, nu duce nicicum la retentie de apa. Dimpotriva! Un corp care işi „exerseaza” mecanismele de eliminare a apei, va avea o diureza foarte buna.

  1. Un secret bine pazit: Kit de slabire Sublima

Dar ce ar fi daca am beneficia de toata puterea plantelor medicinale  in doar doua produse concentrate? Sublima Silueth 90-60-90 de la Dacia Plant este un produs 100% natural bazat pe anghinare, gudmar, ghimbir, ceai-verde, scortişoara şi imbogatit cu picolinat de crom pentru o slabire in ritm sanatos. Comprimatele Sublima Silueth 90-60-90 diminueaza apetitul şi elimina lichidele retinute in exces in corp.

Alaturi de aceste comprimate recomandam pentru un efect maxim și Sublima Celuline – reteta complexa din 20 de plante terapeutice, creata şi testata ştiintific de specialişti in fitoterapie. Celuline normalizeaza fluxul limfatic, stimuleaza diureza cu efect in eliminarea  toxinelor din organism, cu rol in reducerea celulitei.

Kit-ul de slabire Sublima il puteti gasi pe daciaplant.ro.

Primavara trebuie sa inceapa cu zambetul pe buze, iar increderea de sine pe care o vom arata in aceasta primavara are la baza noua noastra silueta naturala, armonioasa şi sanatoasa!