Oase tari la menopauza cu Sublima Osteonat | Sublima
Image Alt

Blog

Știați că oasele reprezintă un țesut viu, care se schimbă mereu? Țesutul osos se regenerează continuu și are uimitoarea capacitate de a se remodela. Cea mai interesantă caracteristică a țesutului osos este dinamica de depunere și de pierdere a masei osoase care se desfășoară pe întreg parcursul vieții.

Cât timp suntem tineri, țesutul osos se acumulează, iar în jurul vârstei de 18-20 de ani, ne aflăm la 90% din masa osoasă maximă. Creșterea continuă apoi încetinit până la vârsta de aproximativ 30 de ani, când oasele ating puterea și densitatea lor maximă. De obicei, această masă osoasă maximă este păstrată de femei până la debutul menopauzei când cele mai multe femei experimentează o pierdere rapidă de masă osoasă, urmată de o perioadă de pierdere lentă în perioada post-menopauză.

Menopauza este un moment delicat în viața oricărei femei, moment punctat de simptome supărătoare:

  • bufeuri
  • tendința de îngrășare
  • dureri de cap
  • respirație greoaie
  • pierdere de masă osoasă

Aceste simptome sunt controlate de obicei cu soluții de echilibrare hormonală, prin terapii de substituție hormonală. Din păcate, un studiu din 2002 a arătat o legătura între aceste terapii și un risc crescut de cancer de sân, iar popularitatea lor a scăzut mult de atunci.

Sublima le oferă femeilor aflate la menopauză soluții alternative, naturale, blânde cu organismul lor și fără riscurile aduse de terapiile cu hormoni de sinteză. Produsele naturale pentru ameliorarea simptomelor menopauzei sunt bazate pe fitohormoni perfect adaptați organismului uman. Brandul Sublima conține două produse special create pentru femeile aflate la menopauză: HormonBalance 45+ comprimate și Osteonat pulbere.

Oase tari la menopauză?

Sfaturile femeilor care au trecut deja prin menopauză pentru cele care se află la momentul menopauzei sunt dintre cele mai diverse, dar unul se repetă în toate cazurile: „ai grijă cum mergi și cum pășești, să nu cumva să cazi și să îți rupi ceva”. Frica aceasta vine tocmai din pierderea de masă osoasă și de la dificultatea procesului de recuperare după un posibil eveniment traumatic. Dar oare în afară de a fi atente cum pășesc, femeile nu pot face nimic în legătura cu osteoporoza?

Sublima Osteonat pulbere este răspunsul care promite restabilirea masei osoase și ameliorarea simptomelor menopauzei.

Sublima Osteonat pulbere este un produs care furnizează organismului femeilor o cantitate optimă de calciu și magneziu. Dar nu orice fel de calciu și magneziu se absorb la fel de bine în organism. Nu contează numai cantitatea de minerale care este inclusă într-un supliment alimentar ci, mai ales, calitatea și proveniența acestuia. Calciul este de obicei regăsit în suplimentele alimentare sub forma de citrat de calciu, carbonat de calciu, gluconat de calciu, ratat de calciu. Magneziul este identificat în produse ca citrat de magneziu, taurat de magneziu, maleat de magneziu, glicinat de magneziu, clorura de magneziu, carbonat de magneziu, oxid de magneziu, sulfat de magneziu, glutamat sau aspartam de magneziu. Toate formele de minerale de mai sus sunt forme de sinteză, adică sunt obținute în laborator sau pe cale industrială.

Dacia Plant folosește în Sublima Osteonat calciu și magneziu provenite din surse naturale, extrase direct din alge marine calcaroase. Diferența mineralelor naturale față de cele precizate anterior este aceea că au o rată de absorbție excelentă în organism, net superioară tuturor celorlate forme de minerale și au efecte excelente pe termen scurt sau lung. Mineralele provin din complexul Aquamin, extras din algele marine calcaroase Lithothamnium sp. Aquamin este un complex bogat în calciu și magneziu organic în care se regăsesc și alte 72 de alte tipuri de minerale, fiind excelent pentru remineralizarea organismului. Aceste minerale suplimentare sunt prezente în cantități foarte mici, care nu au efect singure asupra organismului, dar care împreună oferă o structură puternică pentru absorbția optimă a calciului și magneziului. Nu numai complexul de minerale, ci și vitamina D3 prezenta în Sublima Osteonat ajută la fixarea calciului în oase.

Sublima Osteonat este un produs natural de top pentru refacerea densității osoase, mai ales pentru femeile aflate la menopauză care experimentează pierdere de masa osoasă sau pentru cele care au trecut printr-o histerectomie și prezintă aceleași simptome.

Câteva secrete

Sublima Osteonat ascunde câteva secrete! Este îmbogățit cu un complex de plante bogate în fitoestrogeni care ajută la ameliorarea simptomelor menopauzei în mod natural, dispune și de vitamina C din fructe de pădure și conține siliciu organic care ajută la reîntinerirea ligamentelor, pielii, arterelor și venelor. Femeile aflate în premenopauza și menopauză vor simți repede efectele curei cu Sublima Osteonat: își vor recăpăta echilibrul, își vor simți încheieturile mai flexibile și mai puternice și vor recăpăta încrederea de a face plimbări și mișcare în aer liber!

Sublima Osteonat pulbere este soluția naturală care nu trebuie să lipsească niciunei femei aflată la menopauză.